Persoonlijke data verwijdering

                                                                                                                                        U wordt blootgesteld aan online stalkers of pesterij?

U wordt online gestalkt? Uw kinderen of geliefden worden verbaal aangevallen op het internet? Niet zo moeilijk. Uw persoonlijke info en privacy zijn overal en altijd online beschikbaar. U en uw familie zijn gemakkelijke slachtoffers via het internet. Adres, leeftijd, naam email,… elk virtueel detail van uw leven en dat van uw geliefden is openbaar verkrijgbaar. Beangstigend niet? Verwijder deze informatie vandaag nog en wordt onvindbaar voor hen die niets goeds in de zin hebben.

Verberg uw persoonlijke gegevens voor spiedende ogen

We scannen het internet af naar uw persoonlijke informatie - telefoonnummers, adressen, geboortedatum en familieleden. Vervolgens helpen we u om deze weg te halen.

Selecteer het soort informatie dat u wil verwijderen en Rutt & Partners verwerkt deze. Zoeksites stoppen met het verkopen van uw persoonlijke informatie aan personen met bijbedoelingen

Blijf beschermd

 

Monitor wat er online over u gezegd wordt

De zoeksite “people” zal u opnieuw toevoegen wanneer er een variatie op uw persoonlijke gegevens verschijnt. Blijf echter beschermd met voortdurend toezicht op de naleving.

Rutt & Partners controleert regelmatig om ervoor te zorgen dat uw informatie niet opnieuw opduikt. Als we ondervinden dat uw gegevens werden gerepost , sturen we automatisch een verzoek tot verwijdering.

Of contacteer onze specialiste:

+32 485 062 677

Kathleen Rutten

Online Reputatiemanagement door de specialisten van Rutt & Partners. Wij helpen U aan een optimaal profiel naar de buitenwereld toe. Met nadruk op de juiste professionele en persoonlijke uitstraling.

CONTACTEER ONS

Get in touch

 • Rutt & Partners
  P/A eTech bvba
  Nederlandlaan 35
  2440
  Geel
  België
 • +32 14 89 04 01
 • kat@rutt.be
Signup to our newsletter: