Online Personal branding

online personal branding

 

We helpen u om uzelf optimaal te profileren naar de buitenwereld toe. De nadruk ligt op de juiste professionele en persoonlijke online uitstraling.

Via een eigen website, een LinkedIn, Facebook en Twitterprofiel gaan we je professionele en je persoonlijke look optimaliseren. Een juiste personal branding staat hierbij centraal.

Hoe moet ik mij online gedragen? Hoe moet mijn LinkedIn profiel eruit zien? Wat kan ik op Facebook zetten en wat beter niet? Een twitterprofiel ja of neen? Maar vooral, hoe breng ik een personal brand in al deze online activiteiten? Dat zijn vragen die we voor u op maat oplossen. Bovendien zetten wij uw site op nummer 1 d.m.v. vergevorderde Search Engine Optimalisatie. U hebt perfecte controle over wat er over u verschijnt en wat niet.

Wij werken samen met professionele fotografen, (web)designers, developers en copywriters om aan al uw wensen tegemoet te komen. De juiste online look in de juiste context is onze mission statement.

Of contacteer onze specialiste:

+32 485 062 677

Kathleen Rutten

Online Reputatiemanagement door de specialisten van Rutt & Partners. Wij helpen U aan een optimaal profiel naar de buitenwereld toe. Met nadruk op de juiste professionele en persoonlijke uitstraling.

CONTACTEER ONS

Get in touch

 • Rutt & Partners
  P/A eTech bvba
  Nederlandlaan 35
  2440
  Geel
  België
 • +32 14 89 04 01
 • kat@rutt.be
Signup to our newsletter: