Responsive en veilig CMS

Responsive webdesignResponsive

Een schaalbaar en flexibel platform met onbeperkt aantal logins, gegevens bescherming en gebruiksrechten? Ons content management syteem (CMS) pakket kan al die eisen probleemloos aan.

Ons platform schaalt automatisch vanaf een individuele locatie tot op volledig nationale schaal. Ook schaalbaar voor verschillende devices, Iphone, tablet, laptop, desktop? Geen probleem, wij maken uw website responsive, en dus toegankelijk voor alle gebruikers op elk device.

Bovendien configureren wij een dashboard dat de organisatiestructuur van uw bedrijf perfect weerspiegelt.

 

 

 

Gegevensbescherming

Onbeperkte login en gegevensbescherming

Geen behoefte om eender welke gegevens te delen met al uw werknemers? Wij maken individuele logins aan en configureren deze voor elk lid van uw team. Op die manier zijn gegevens beperkt toegankelijk zodat elk teamlid beschikt over enkel die gegevens die hij of zij nodig heeft.

Gebruikersrechten

Opzetten van periodieke verslagen, mededelingen, waarschuwingen en andere mededelingen die lokale managers op de hoogte houden van hun reputatie en vooruitgang? Specifieke machtigingen voor individuele gebruikers of groepen? Het opzetten van controleposten om ongeoorloofde berichten of reacties te voorkomen?

Het kan allemaal probleemloos en gebruiksvriendelijk met ons CMS systeem.

Of contacteer onze specialiste:

+32 485 062 677

Kathleen Rutten

Online Reputatiemanagement door de specialisten van Rutt & Partners. Wij helpen U aan een optimaal profiel naar de buitenwereld toe. Met nadruk op de juiste professionele en persoonlijke uitstraling.

CONTACTEER ONS

Get in touch

 • Rutt & Partners
  P/A eTech bvba
  Nederlandlaan 35
  2440
  Geel
  België
 • +32 14 89 04 01
 • kat@rutt.be
Signup to our newsletter: