About Us

Het gegeven dat mensen plots actief deel kunnen uitmaken van hun (favoriete) merk of bedrijf door hun mening te uiten, kritiek en commentaar te geven en zelfs ideeën en voorstellen te doen, is een fascinerende ontwikkeling. De consument is niet langer een passieve gebruiker maar een actieve participant. Deze evolutie heeft voor-en nadelen. De gebruiker kan immers zo datzelfde merk maken of kraken.

Voor diezelfde gebruiker houdt deze trend echter òòk risico's in. Het feit dat veel mensen de impact en de kracht van sociale media onderschatten is een verontrustende tendens. Naar sensibilisering en correct gebruik van sociale media toe, zelfs en vooral voor jonge gebruikers, is het nog een lange weg te gaan. Langs de andere kant is er dan weer een volledige generatie die onterecht kampt met een grote argwaan en angst, wat hen belet om doeltreffend gebruik te maken van deze krachtige media. 

Bedrijven en mensen zitten dikwijls met een enorme gap tussen hun identiteit en hun online imago.  Een goede identiteit wordt onontbeerlijk om jezelf te handhaven in deze digitale maatschappij. Het is belangrijk om via sociale media een correct beeld aan te bieden. 

Het is net hier dat Rutt & Partners een rol wil spelen. Wij helpen u dus graag om uw juiste identiteit op het net tentoon te spreiden.

The Team

Kathleen Rutten
Reputatiemanager

Kathleen Rutten is van opleiding interieur architect. Zij ontwikkelt, eerst vanuit haar studies, later vanuit haar job, al snel een fascinatie voor alles wat met design, huisstijl, branding en imago te maken heeft.

Eddy Lekens
Project Manager

Eddy Lekens is stichter van de eTech Media groep en is lector Informatiemanagement, Digital publishing, Projectmanagement en CMS aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen.

Online Reputatiemanagement door de specialisten van Rutt & Partners. Wij helpen U aan een optimaal profiel naar de buitenwereld toe. Met nadruk op de juiste professionele en persoonlijke uitstraling.

CONTACTEER ONS

Get in touch

 • Rutt & Partners
  P/A eTech bvba
  Nederlandlaan 35
  2440
  Geel
  België
 • +32 14 89 04 01
 • kat@rutt.be
Signup to our newsletter: